Нашата нова баня

Просторна вана или душ

Ваната или душ кабината е ключов елемент във всяка баня. Ваната може да е голяма и комфортна за дълги, релаксиращи къпания, докато душ кабината може да предложи модерна, стъклена конструкция със система за масажиращ душ или дъждовен душ.

Двойни мивки

За семейства или двойки, двойните мивки са удобство, което много хора предпочитат. Те позволяват на двама човека да се подготвят едновременно, без да се блъскат.

Други

Качествено осветление: Нищо не бие доброто осветление в банята. Добро осветление около огледалото е особено важно за подготовката на лицето и грима.

Топла подова настилка: Подово отопление може да бъде много приятно в банята, особено през хладните месеци.

Достатъчно пространство за съхранение: Вградени шкафове, рафтове или кошници могат да помогнат за поддържането на банята организирана и безпрашна.

Качествени материали: Използвайте дълготрайни и висококачествени материали, които да издържат на влага и износване. Това може да включва керамични плочки, камък или стъкло.

Естествена светлина: Ако е възможно, голям прозорец или светловод могат да внесат естествена светлина в банята и да я направят по-приветлива и просторна.

Зеленина: Добавянето на растения може да внесе приятна атмосфера и да подобри качеството на въздуха.

Релаксираща атмосфера: Напоследък все повече хора превръщат банята си в спа-център. Това може да включва ароматерапия, красиви свещи, музика и дори хидромасажна вана.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *